Fase II

Natuurlijk Sappemeer

Op de oude ijsbaanlocatie, aan de rand van Sappemeer, verrijzen prachtige twee-onder-één-kap woningen. Deze ideale gezinswoningen zijn bijzonder ruim opgezet, bovendien heeft elke woning een eigen karakter en identiteit. Dit zorgt voor een gevarieerde woonwijk waarin het leven heerlijk is.

Waar fase I inmiddels volledig verkocht is, starten we binnenkort met de verkoop van nieuwe woningen in fase II — deze zijn even nieuw, ruim en modern. Dus heb je geen geluk gehad gedurende fase I? Dan kun je je vanaf nu inschrijven als geïnteresseerde voor fase II, naar verwachting zullen we de verkoop starten in het eerste kwartaal van 2019. Door je nu al in te schrijven brengen we jou als eerste op de hoogte zodra deze start!

Groen, groener, groenst!

Een natuurrijke leefomgeving pur sang — dat is Natuurlijk Sappemeer. Hoewel het woonproject een plekje claimt in deze groene en waterrijke omgeving, ben je binnen no-time bij supermarkten en scholen. Natuurlijk Sappemeer is daarmee een absolute droomplek voor spelende kinderen, maar ook zeker voor jou.

En hier vind je straks Fase II van Natuurlijk Sappemeer!